Te koop

woensdag 29 augustus 2012

Pandenrok

Het eerste rokje voor het nieuwe seizoen is al gemaakt. Het komt uit het bekende rokjesboek. Van een restje nog een bloem voor op het vest erbij gefreubeld.





maandag 27 augustus 2012

Ontbijt

Dit briefje lag vanmorgen in de keuken. Dochter weet wel wat ze wil als ontbijt, daar kun je dus niet omheen. Ze heeft heerlijk gesmuld.


Granny square

Mijn vierkantjes zijn af en in elkaar gezet. Ik heb er nog een randje omheen gehaakt. Het geheel is op een kant en klaar kussen van een zweeds warenhuis vast gezet.




vrijdag 24 augustus 2012

Vakantie

Wat doen we nog meer in de vakantie.

Een beetje verven.

Koekjes bakken.

Stofzuigen in je bikini.

Een beetje haken.

Boeken kaften

Optreden

Een treinreisje maken.

maandag 20 augustus 2012

Hoes voor krukje is af

Ik heb het hoesje afgemaakt. Het krukje staat nu te pronken op dochters kamer naast haar bed met haar nieuwe konijnlamp.





zondag 19 augustus 2012

Hoes voor krukje

In de vakantie kon ik niet verder met het haken van de granny's omdat 1 kleur op was. Gelukkig had ik ook nog een patroon bij me om een hoes te maken voor een krukje. Tijdens deze warme dagen lekker verder gehaakt en nu is hij bijna af.



vrijdag 17 augustus 2012

Weer thuis

Een heerlijke vakantie in Overijssel gehad met prachtig weer. Kamperen bij de boer lekker kleinschalig en volop speelplezier. Met een kleintje erbij wat minder gedaan dan de afgelopen jaren, maar wel veel plaatsen bezocht. Ook nog af en toe wat gehaakt en dan is het ook weer fijn om thuis te zijn.