Te koop

maandag 7 januari 2013

Aangepaste broeken en post

Jongste zoon zit vanaf zijn 3e maand al in een spreidbroek vanwege heupdysplasie en hij moet dit in ieder geval tot zijn 2e jaar. Nu kreeg hij weer een nieuw model spreidbroek aangemeten en dat vraagt om andere broeken. Dus er moest met spoed nieuwe modellen gemaakt worden. Deze kunnen lekker wijd open dmv een blinde rits en hij past over een spreidbroek heen :).


Ik kreeg van mama maai leuke post, want ik had bij haar een give away gewonnen. Een super mooi bewerkt notitieboekje. Bedankt mama maai!11 opmerkingen:

 1. oooh ideaal!!!

  gelukkig hadden wij dochters ;-) en die hebben alle 3 maillots en jurkjes gedragen tot we uit de spreidbroeken en beugels waren.... en tot op heden is onze jongste telg volledig goed gekeurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien kunnen jongste zonen eens met elkaar daten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig dat je de aangepaste broekjes zelf kan maken. Zo ligt hij er lekker warm bij. Jongste dochter hier heeft ook een spreidbroek gehad, was maar drie maanden en in de zomer, dus daar hoefde niets overheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt altijd zo zielig maar ik begrijp dat het voor de kinderen heel gewoon is en dat ze er niet zo veel last van hebben.
  Wat super dat je zo handig bent zodat je zoonlief een lekker zittende broek aan kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je zo handig bent om die zelf te maken, anders lijkt me het nog best moeilijk om zo iets te kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er super uit, mooi en comfortabel, scheelt ook weer zielige gezichten om hem heen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het kereltje ziet er keurig netjes uit, wat betekent dat je missie is geslaagd, knap werk!
  Mooi boekje heb je gewonnen, veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn super broeken! En ik kan het weten, want ik heb er twee in het echie mogen bewonderen... Wel leuk dat het over de spreidbroek heen kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had de spreidbroek altijd over de kleertjes heen, zodat hij niet zo schuurde over mijn dochter der beentjes. Maar dit ziet er veel beter uit eigenlijk ;-) en scheelt id ws een hoop zielige blikken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw, heftig zo lang in zo'n broekie. Ik had zelf ook, boertje-lief gelukkig niet, maar fijn dat je jouw zoontje nog mooie kleertjes aan kan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen