Te koop

dinsdag 29 januari 2013

Koningsdag

Hier in huis is de oudste zoon heel blij dat 27 april koningsdag wordt. Eindelijk geen verplichte vrijmarkt op zijn verjaardag, maar wel jammer dat er nu niemand de vlag voor hem uit hangt :(9 opmerkingen:

 1. Jij het heeft zijn voor en nadelen. Maar nu kunnen er meer mensen of zijn verjaardag komen geen excuus om naar de vrijmarkt te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha...Maar ja...nu is hij niet meer altijd vrij op z'n verjaardag...
  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me toch ook best wel gek, als je gewend bent op Koninginnedag jarig te zijn en dat veranderd dan ineens...we zullen daar zowiezo wel aan moeten wennen denk ik een andere datum...zit er zo ingebakken, ik weet zelf ook niet beter!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is inderdaad wel jammer jahh die vlaggen die niet meer uithangen voor hem :-)
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet er nog wel erg aan wennen. Mijn kleine vriend en vriendin zijn de 27-ste jarig en ik hoopte eigenlijk dat Willem Alexander zijn verjaardag in rust wilde vieren en de 30-ste zou aanhouden als Koningdag. Maar we kunnen nog 2 jaar wennen aan het idee...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik spreek heel veel mensen over de telefoon. Als ik ze vraag naar de geboortedatum en ze zijn jarig op 30 april dan zeggen ze steevast: 30-04. Dat vind ik zo opvallend!
  Ach, wees blij dat je zelf nog de vlag mag uithangen op die dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dan moet de vlag de 30 e alsnog maar uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He, dat had ik nog niet bedacht, dat is wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen