Te koop

vrijdag 13 september 2013

Polo

Nu de dagen langzaamaan wat kouder worden en dan ook tijd wordt voor shirts met lange mouwen, krijg ik weer wat zin om te gaan naaien.
Deze polo maakte ik al eens eerder en is een feestje om te maken. Stof is wel heel toepasselijk bij regenachtig weer :).
Toen hij eenmaal klaar was dacht ik het is misschien wel een beetje meisjesachtige qua kleur, maar dat viel reuze mee toen meneer hem aan had.
 De kamsnaps werken super.


Patroon komt uit ottobre 1/2010 .
Stof is van joyfits.


Deze kleine man begint ondernemend te worden, heeft het klimmen ontdekt ondanks de spreidbroek die hij nog zeker 3 maanden om moet 23 uur per dag.
Terwijl ik dingen klaar leg om oa stof te knippen komt hij spontaan met het speldenkussen aan lopen, het zit blijkbaar al in zijn genen haha.


13 opmerkingen:

  1. Zo mooi en altijd vind jij van die speciale,
    leuke stofjes voor de jongeman.
    Een fijn weekend, liefs Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben normaal niet zo'n fan van rugbyshirts (witte polokraag), dat komt nog uit mijn studententijd denk ik :D Maar deze staat wel erg schattig met zo'n vrolijk jongetje erin <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Door,

    Ziet er weer erg leuk uit, wat een grote man alweer, he! Ik ga nog wat potten maken voor de fair dus als het een beetje lukt heb ik ze tussen de fotokaarten staan.

    Groeten, Elsa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooi shirt en wat een prachtig vrolijk ventje. fijn dat je kunt naaien zeker nu met de spreidbroek. Uit ervaring (dochter)weet ik dat ze er handig mee omgaan, voor moeders is het moeilijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knap gemaakt hoor, vooral van zo'n stof! Geeft echt een leuk effect. Die kamsnaps word ik dan weer een beetje hebberig van... gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De stof is ondanks de regen lekker fleurig. Het is een mooi shirt! Hier moet het naaien ook in slaaptijd gebeuren. Anders is het niet te doen met een klimmende en grijpende peuter, die vooral dol is op mijn scharen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Staat hem super leuk. Wordt al een heel mannetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk hoor, zo'n mooi ventje met dat mooie shirt! En het stofje vind ik erg grappig, echt iets voor de herfst!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat wordt een fotomodel hoor. Hij showt de polo super goed. Het staat hem ook heel mooi. Knap gedaan hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat wordt ie al groot zeg! Dat shirt staat hem hartstikke leuk en je kan niet vroeg genoeg beginnen met mama te helpen toch:-)) Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schattig. Fijn weekend lieve groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schattige foto! Mooie polo.En je gebruikt altijd van die leuke aparte jongens stoffen,heel leuk! Jammer dat mijn boy die tijd voorbij is. Gezellig weekend.

    BeantwoordenVerwijderen