Te koop

woensdag 3 oktober 2012

Glitter glamour

Ik hou helemaal niet van glitters en bling bling, maar soms kunnen een paar steentjes wel een leuk effect hebben. Zo kwam ik bij een hobbywinkel dit hotfix apparaat tegen en nam het mee tegen een leuk prijsje. Je kan ook een elektrische krijgen, maar die zijn een stuk duurder en zo vaak gebruik ik het ook niet. Voor dochter een shirtje opgeleukt met een applicatie van ikke en een paar steentjes.


8 opmerkingen:

  1. Leuk geworden en ze poseert er ook goed mee :D

    Hoe werkt dit apparaatje dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zei, moet ik alweer op de foto? Dan gaat ze vaak gek doen haha.

      Verwijderen
    2. Het zijn steentjes met lijm erachter. Als je dat apparaat met het ijzer gedeelte enige tijd op het steentje houd word de lijm door de warmte zacht en plakt het zo op de ondergrond. Het wordt ook vaak met scrappen gebruikt.

      Verwijderen
  2. Zo is het heel bescheiden bling bling. Leuk!
    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk geworden! Heb je gelijk weer een setje!
    groetjes Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk ! En kleine meisjes die houden zo erg van Bling bling. Dan moet mama toch maar wat toegeven hé. Je hebt het leuk gehouden, t is niet overdreven. Leuk dat je meedoet met mijn give-away. Ik heb nu de tijd genomen om de blogs van mijn volgers en nieuwe volgers eens goed te bekijken en kom tot leuke ontdekkingen. Je hebt aan mij dus een nieuwe volger bij.

    Lieve groetjes,

    CreativEls
    http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het model is inmiddels weer thuis zie ik... Leuk geworden, zowel rok als shirt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha...ze poseert wel heel charmant! Leuk zo hoor, ik ben ook niet erg van de glitter en de bling, maar zo subtiel is het wel een heel leuk accentje (en die meiden vinden die schitter en bling vaak juist wel prachtig:-) Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen