Te koop

vrijdag 4 januari 2013

Kussenset

Voor de trip trap stoel een nieuw kussenset gemaakt. Wat zijn die dingen vreselijk duur als je ze nieuw koopt en op marktplaats moet je ook net een leuke vinden. Dus ik dacht dat kan ik ook zelf wel. Stof uit de voorraad en missie geslaagd.  (bij poging 1 had ik het verkeerde patroon voor zonder de nieuwe babyset, dus ik moest nog een keer :( grrr en die ligt nu bij de voorraad)


14 opmerkingen:

  1. Jammer dat je het over het moest doen, maar dit ziet er wel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er mooi uit zo! Ik was op zoek naar iets met riempjes om de kleine vast te maken zodat hij niet uit de stoel zou vallen, maar dat is nog niet gelukt (de riempjes, het eruit vallen is helaas wel al gelukt...).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meneertje ging er ook al in staan:(
      Ik heb maar een 2e hands gordeltje gekocht.

      Verwijderen
    2. Wij hebben een kinderstoel-ruil gedaan zodat de jongste nu in een tuigje zit. En ik maar denken dat de dure stoel veilig was.... maar het blijft een mooie stoel en met zo'n kussen helemaal!

      Verwijderen
  3. Ja die dingen zijn duur! Goeie oplossing zo en ook heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi zeg! En die reserve is ook niet erg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er super uit!!!
    En heb je mooi gemaakt.
    Groetjes jeacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi hoor! Ideaal! Ik heb toen boertje-lief kleiner was er ééntje geleend. Maar...terwijl ik niet zo mix en match ben, paste hij toch totaal niet bij mijn interieur. Mag ik vragen of je een patroon had of heb je iets overgetrokken? Want ik vind deze wel heel mooi. Misschien komt die wel op mijn baby to do list hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had een patroon, maar toen paste de bovenkant dus niet. Ik heb toen van er een overgetrokken. Als je het patroon wil hebben kan ik je er wel een opsturen..

      Verwijderen
    2. Nou. als die wel passend is. Dus als dat wel lukte met de bovenkant dan wil ik hem wel hebben, kun je hem mailen? bykris.blogspot@hotmail.com Thanxxx voor de moeite!

      Verwijderen