Te koop

donderdag 3 januari 2013

Stitcherie

Ik had nog nooit eerder stitcherie gedaan, maar borduren kan ik wel. Nu zag ik een jaar geleden een heel leuk patroon van de ark van Noach en was daar gelijk helemaal weg van. Een vriendin stuurde het patroon op en ik zorgde dat ik alle kleuren garen in huis had. Ik moest alleen op zoek naar een mooie witte lap stof die ik ergens moest hebben liggen, maar op dat moment niet kon vinden. Ja, toen lag het hele pakket ergens onderin een laatje totdat ik het vlak voor de kerstvakantie weer tegenkwam. Een boek van de bieb erbij gehaald met allerlei steken en ik kon aan de slag. Een heerlijk werkje tijdens de vakantieperiode. Het is eigenlijk een quiltje, maar ik ga er een knuffeldeken van maken. Het stitchen zit er bijna op en kan ik aan de randen beginnen. Wordt vervolgd.


9 opmerkingen:

 1. Al die lapjes zien er nu al leuk uit zeg!
  Ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk werkje, ook ik ben benieuwd. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe je dat helemaal met de hand??? Neem je het patroontje over op het witte katoen? Het lijkt me een heel werk maar wel heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het patroon neem je over met een uitwasbare stift. De randen zet ik met de naaimachine eraan. Het gaat best wel vlug, want het zijn makkelijke steekjes.

   Verwijderen
 4. Wat een klus! Petje af hoor,ik ben benieuwd naar het eindresultaat.Groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe foto doet aan jouw mooie steekjes geen recht! Hij is gewoon te klein ;-), het is zo mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er veelbelovend uit. Daar zou ik ook eens willen toe komen borduurwerk. Heb al boekjes in huis om inspiratie op te doen en aan de slag te gaan maar het is er nog niet van gekomen.

  Groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen