Te koop

donderdag 18 april 2013

Dierenshirt met broek

Weer een set voor de jongste zoon gemaakt. Het shirt van een stoere dierentricot en een aangepast spijkerbroekje voor over zijn spreidbroek. Ik heb er geen zakken in gemaakt, maar sierstiksels gebruikt. Die zakken zitten bij hem toch niet lekker en wat moet een dreumes nou met broekzakken. Ik vind het zelf zo opvallen dat je tegenwoordig zulke leuke jongenstricot hebt in vergelijking met 10 jaar geleden. Kleine man wordt maar heerlijk verwend :)11 opmerkingen:

 1. Super! En wat de stoffen betreft heb je helemaal gelijk: ik heb 2 zoons, een geboren in 2000 en de ander 10 jaar later, maar het is echt een megagroot verschil qua stoffen. En alhoewel ik voor oudste op peuterleeftijd zo'n beetje alles zelf maakte, was het altijd goed zoeken naar een beetje fleurige stofjes....vaak streepjes of ruitjes. De rest was vooral beige, grijs en donkerblauw. Het is een stuk beter nu. Wel grappig want als je juist patronenboekjes van begin jaren 90 bekijkt (Kindermode, Knippie), toen waren de kleuren ook voor jongens heel fel, rood, geel en blauw. Zullen wel bepaalde cycli zijn :-) Maar je kleine man heeft er een prachtige set bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zal dit jouw mannetje leuk staan. Heel leuke set!

  groeten saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was even stil vanmorgen. Wat een verassing, zo lief. Ga het hem zodirect passen :-) als zijn banaan/ sinaasappel wat is gezakt en zijn humeur wat beter. Kan ik er nog een leuke foto van maken voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is idd errrug leuk!!! wat een bofkont die jongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig schattig.shirt!
  Fijn dat je zelf aangepaste broeken kunt maken anders is het lastig denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen