Te koop

zondag 18 augustus 2013

Ervaring pomponmaker

Kocht ik zo’n leuk en handige pomponmaker bij de h.e.m.a voor  €3,00. Ik dacht dat is een handig hebbedingetje en hoef ik geen kartonnen mallen te maken. Las ik daarna thuis de ervaring die Nicole van Maaksels en meer had. Zij was er niet zo positief over, maar dan vind ik het wel een leuke uitdaging om het zelf ook te testen.
Er zitten 3 maten in en een heel duidelijke beschrijving. Ik dacht dus kat in het bakkie. Deed ik helemaal zoals het allemaal hoorde, maar het resultaat was echt droevig. Een magere pompon hou je eraan over :(.
Na 2 pogingen hou ik het voor gezien en ga ik de bon opzoeken om hem terug te brengen. Maar gelukkig had Nicole ook een ervaring met een ander geval en daar schreef ze hier over. Ik ga eens nadenken of ik dit nog wil of gewoon maar kartonnen rondjes gebruiken.


7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er twee van Clover om mini pompoms te maken, die werken wel goed, wat het resultaat is van de grotere van Clover weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lang leve de ouderwetse kartonnetjes.... hopelijk vind je nog eens een andere die het wel goed doet, dat scheelt toch een hoop werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen is dat zeg! Ik gebruik zelf de pompon maker van clover, die werkt echt perfect! Ik heb de set van 35 en 45 mm. Handig, gemakkelijk en snel een mooie pompon. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja jammer hè... je verwacht er veel van en het is eigenlijk niks... ik ben blij met het vervolg op mijn bericht want ik kan nu hele mooie pompons maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer is dat als iets niet werkt zoals je denkt dat het zou moeten werken. Gelukkig kun je het nog terug brengen. Dat wordt toch weer een kartonnetje waarschijnlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kocht net zo'n setje, maar dan bij boekenvoordeel en inderdaad ... bedroevend - magere niet gelijke pompons ... mijn dochter van 9 wilde er absoluut maken en ook zij greep terug naar de kartonnetjesmethode ....

  geen succes dus.

  BeantwoordenVerwijderen