Te koop

donderdag 10 januari 2013

Reclame

Er zullen vast wel meer bloggers benaderd zijn door pixum. Zo ook ik. Normaal gesproken verwijder ik ze gelijk, maar zij vroegen mij om een product te testen. Dus ik toch maar overstag, want een canvas laten maken wat ik nog nooit eerder had gedaan vond ik toch wel erg leuk om uit te proberen. De voorwaarde was wel dat ik een resensie moest schrijven en reclame voor pixum moest maken. Ik heb een bewerkte foto gekozen van oudste dochter samen me jongste zoon. Ik moest wel 2 weken wachten tot dat hij uiteindelijk kwam, maar ik vind hem wel erg leuk geworden. Ik had wel gedacht dat er meer glans op zo'n canvas zou zitten, maar qua kleuren komt hij goed overeen met de foto die ik ingestuurd had. Nu ga ik een plekje zoeken om hem op te hangen.


De beeldjes die je hier ziet staan zijn van willow tree. Een aantal jaren geleden namen we er 1 mee uit Denemarken en nu kwamen we er dit jaar achter dat ze ook te koop zijn in Nederland. Ik wacht nog op een beeldje met 2 kinderen dat in bestelling is en dan is ons gezin compleet.

9 opmerkingen:

 1. Ach ja, soms moet je dat gewoon doen! En als je er zo'n mooie canvas aan overhoudt dan is dat toch helemaal niet erg?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuke aanbieding! De foto is prachtig, leuk de oudste en de jongste samen! Je bent dus in Denemarken geweest? Wij zitten er over te denken van de zomer die kant eens op te gaan, is het een beetje een aanrader of niet? Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt erg op Nederland, maar is wel wijdser. Een heel schoon land en noordelijk iets heuvelachtig. Het eiland onder Kopenhagen moet heel erg mooi zijn, daar zijn wij niet geweest. Wij zaten meer in het midden van Denemarken.

   Verwijderen
 3. Mooie foto! En ook hier staat een beeldje van Willow tree, Happiness, gekregen van mij ouders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat heb je mooi verdiend zo!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto! En die beeldjes zijn gaaf, ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha ik lees het idde wel vaker ja. Jij wel mooi een leuke foto van je kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is ook gewoon een geweldige foto, die verdiend een mooi plekje!

  BeantwoordenVerwijderen